bg
  • 1404/02/06 - 09:04
  • - تعداد بازدید: 33
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه سلسله مباحث میکروبیولوژی مواد غذایی

کارگاه  اهمیت بهداشت مواد غذایی در کنترل طغیان های ناشی از غذا و آب در تاریخ 1404/02/06  توسط مرکز تحقیقات پروبیوتیک و مکمل های غذایی به صورت مجازی برگزار گردید.
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه
  • کد خبر : 340797
کلمات کلیدی
ادمین مرکز تحقیقات پروبیوتیک
خبرنگار

ادمین مرکز تحقیقات پروبیوتیک

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: