bg

مرکز تحقیقات مکمل های غذایی و پروبیوتیک دانشگاه علوم پزشکی البرز در زمینه های مختلف مرتبط با غذاها و مکمل های غذایی آماده همکاری با بخش صنعت می باشد. این مرکز تجربه همکاری های پژوهشی در زمینه های زیر را با صنایع مختلف غذایی و دارویی کشور در کارنامه دارد:

 

· طراحی فرمولاسیون محصولات غذایی

· طراحی و سنتز مکمل های غذایی مشابه نمونه های خارجی

· طراحی و اجرای کارآزمایی های بالینی جهت ارزیابی اثربخشی مکمل های غذایی

· طراحی رژیم های غذایی ویژه جهت افزایش اثربخشی و کاهش عوارض داروها

· ارزیابی کاربرد محصولات غذایی برای گروه های خاص و بیماران

· جداسازی سویه های بومی پروبیوتیک جهت استفاده در صنایع مختلف

· ایده پردازی و فرمولاسیون محصولات جدید پروبیوتیک و پربیوتیک

· فرآورده های نوآورانه

برگزاری جلسات ارزیابی وضعیت تغذیه و رژیم درمانی در سازمان ها و کارخانجات

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: